België mag naar huis

De Belgen hadden er meteen al weinig vertrouwen in. Ishtar – de Belgische inzending – is kansloos op het Eurovisie Songfestival, zo voorspelden velen. En inderdaad, het liedje ‘O Julissi‘ in een verzonnen taal, sloeg niet aan bij de rest van Europa. Weer geen finale dus, niet voor België en niet voor Nederland, want onze Hind ligt er ook uit.

 

Ishtar had het tijdens de repetities al moeilijk, zo is te zien in dit filmpje. Na 1.56 zakt haar jurk naar beneden… [youtube]http://nl.youtube.com/watch?v=qilHClYSsMU[/youtube]

Notice: compact(): Undefined variable: limits in D:\www\levenoppluto.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in D:\www\levenoppluto.nl\www\wp-includes\class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “België mag naar huis

  1. Bart

    Nou, ik heb me weer eens door zo’n halve finale geworsteld, en wat mij betreft mochten ze alle 19 naar huis. Maar als feest van de wansmaak was het om van te smullen!

Comments are closed.