Hallo België !

Wij, Sophie van Leeuwen en Pieter-Bas van Wiechen, wonen sinds kort in Belgie! Niet alleen voor wafels, bier en frieten, maar we willen werkelijkwaar alles van u weten… We werken hier voor meerdere media: BNR Nieuwsradio, ANP, RTL, Vrij Nederland, De Buren. En bloggen bijna dagelijks op deze site!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

6 thoughts on “Hallo België !

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Lissy Scherp

  Mmmh lekker, ik lust wel een wafeltje….

 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Remco

  Dus het is definitief?

 3. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Broertje

  Zo’n site werkt ook wel voor mijn voorpret…seht gut aus…

  Ben ook maar ns begonnen met een zoektocht naar een stek in het Antwerpse en zelfs dat is al zaligmakend. Samenhuizen is toch een veel leuker werkwoord dan samenwonen…of wa?

 4. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Pete

  Hoera..! het is zover..
  Belgie zal er nog een stuk leuker op worden nu jullie definitief het lage poldergebeuren per heden au revoir hebben gewenst.

  Prima! blijf jullie volgen. tot toene!

 5. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Karin

  Awel het gaat gebeuren. Ge zult het plezant vinden en er zullen veel dingen naar uw goesting zijn. ‘k hed er zelf 2 jaren gewoond, ander plaatske, da wel, maar ik dan toch zeggen dat ge er veel kunt leren.

  Lieve jonge lui, geniet maar lekker, maak er een mooie tijd van en ach, Nederland is zo dichtbij… zeker via internet.
  dikke kus
  Sophie’s nicht Karin

 6. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 bramski and lizz

  Eej mannekes, wij ‘belgen’ zeggen geen ‘u’ tegen elkaar als het een bezittelijk vnw is. GOE BEZIG! Het U gebruik heeft niks te maken met beleefdheid. GOE BEZIG! Als wij elkaar aanspreken zeggen we gewoon GIJ tegen elkaar. platter kan niet.

Comments are closed.