Belgische pophelden voor de verdraagzaamheid

Tijdens het festival 0110 voor de verdraagzaamheid zongen de Vlaamse commerciele megaster Koen Wauters (Clouseau) en alternatieve initiator Tom Barman (dEUS) het nummer België van de Nederlandse band Het Goede Doel. De kwaliteit van deze versie is enigzins twijfelachtig. Maar als je de intonatie problemen voor lief neemt, je doet alsof Wauters de tekst uit zijn hoofd kent en je voorstelt dat de drums uit de mond van Barman echt zijn, dan valt het best mee:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vWTm4AuhviY[/youtube]

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860