Bedankt voor die Bloemen!

Yves Leterme is uit het ziekenhuis in Leuven en hij dook meteen achter de webcam om het volk toe te spreken. Veel dank voor bloemen, kaartjes en SMS-jes. Hij steekt de hand enigszins in eigen boezem en Leterme belooft evenwichtiger terug te keren in de politieke arena. Wij van Leven op Pluto wachten vol spanning af. Zet hem op Yves! Kijk hieronder naar zijn boodschap in een semi-professionele montage die het midden houdt tussen een ouderwetse camcorder en een hippe doe-het-zelf webcam…
[youtube]http://nl.youtube.com/watch?v=z2ykhLNkZXc[/youtube]

Om zijn goede wil alvast te tonen sprak Leterme ook de Franstaligen toe. Voici!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860