Sneeuw!

Vanochtend werden wij wakker in een witte wereld. De sneeuw die Engeland en Nederland teisterde sloeg ook hier toe met files, ongelukken en glijpartijen. Het blijft toch verwonderlijk dat wij hier in Europa meteen van slag zijn bij een beetje extreem weer. Ik heb een Zweed nog nooit horen zeggen dat er een verkeerschaos ontstond door sneeuwval. Nederland is wel heel erg met zijn treinvertragingen door blaadjes op het spoor. Daar heeft in de rest van de wereld nog niemand van gehoord. Enfin, hier een fijne kiek vrij naar Anton Pieck:

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860