Dewinter is er als de kippen bij

De film van Geert Wilders was nog maar koud op internet verschenen of Filip Dewinter van de rechts-nationalistische partij Vlaams Belang zette een link naar Fitna prominent op zijn voorpagina. Dewinter liet nog niet zo lang geleden weten dat hij de Nederlandse Mozart ter rechter zijde te ver vond gaan. De Koran verbieden zou hij nooit doen. Inmiddels stapelt de leider van het Vlaams Belang de ene loftrompet op de andere steunbetuiging. Ook zijn site lijkt een steeds groter anti-moslimspektakel te worden. Misschien ruikt Dewinter kiezers en die heeft hij nodig want het Vlaams Belang staat op verlies in de peilingen en in 2009 zijn er weer Vlaamse verkiezingen.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860