Erger dan Dutroux


Met de zelfverzekerdheid van een kind kijkt ze recht in de camera. Een roze diadeem in haar blonde lokken. Dit 12-jarige meisje is de verpersoonlijking van de onschuld en tegelijkertijd van een monster.

 

Terwijl Nederland in de ban is van Fitna The Movie, zijn in dit land de meeste ogen gericht op de seriemoordenaar Michel Fourniret. Het Belgische meisje Elisabeth Brichet (foto) is een van zijn slachtoffers. In 1989 werd ze ontvoerd, verkracht en vermoord. Haar lichaam werd in 2004 opgegraven in de tuin van Fournirets kasteel.
 

België wil hem zien hangen, net als Marc Dutroux. Het proces tegen de Franse psychopaat is begonnen, vlak over de Belgische grens in de Franse Ardennen. Fourniret heeft ooit gezegd “erger dan Dutroux” te zijn. En inderdaad, waar de Belg Dutroux vier vrouwen vermoordde, zou de Fransman minstens zeven meisjes de dood in hebben gejaagd.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860