Eindelijk lucht!

In Brussel pakken de meeste mensen voor iedere scheet de auto. Gevolg is dat deze stad factor 10 smeriger is dan Amsterdam. Zondag konden we eindelijk ademhalen want de Brusselse binnenstad was in het kader van het Irisfeest voor een dag autoloos. Wat ons betreft mag dit vaker!

De Brusselaars gingen niet alleen per fiets en te voet de straat op, er was ook een zeepkistenrace met daarin natuurlijk vele striphelden zoals Guust Flater, meerdere Romeinen, Kuifje in Congo, Quick & Flupke. Maar ook deze broers deden mee:

.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860