Hoezo ouderwets!?

foto: Maarten van Haaff

In Nederland is er vollop discussie over het ontslagrecht, ook in België houdt de starre en oudewerwetse arbeidsmarkt de gemoederen bezig. En dan is het hier ook nog eens hopeloos ingewikkeld. Flexibiliteit lijkt een vies woord. Hoog tijd voor verandering zou je zeggen, maar dat blijkt niet zo makkelijk…

Wij maakten er een reportage over met arbeiders, vakbondlieden en Jean-Marie Dedecker, de Belgische politicus die het midden houdt tussen Erica Terpstra en Rita Verdonk.

Met deze reportage maakten we ons debuut op Radio 1 bij KRO’s dingen die gebeuren. Luister:

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20080529_KRO_Bedienden_en_arbeiders.mp3]
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860