Marcheren voor België

Mars 1811Op zondag 18 november trokken zo’n 35.000 Belgen door Brussel om te pleiten voor het voortbestaan van het land België, met Walen, Vlamingen en Duitse landgenoten. Wij waren erbij en gingen op zoek naar het nationale gevoel van de Belg. Luister hier naar onze

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20071118_Belgenmars.mp3]
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Marcheren voor België

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Michiel Hulshof

    Geweldig! Vooral die drietalige versie van het Belgisch volkslied vond ik helemaal top!

Comments are closed.