Kabouter Plop goes international

De een vindt het een terreur, de ander vindt het ‘enig!’ We hebben het over de producties van Belgische kindermultinational Studio 100. Makers van pretpark Plopsaland en kaskrakers als K3, Kabouter Plop, Mega Mindy en Samson en Gert. Afgelopen week maakte het bedrijf bekend dat het de Duitse gigant EM entertainment heeft overgenomen. Grootse plannen, want als het aan Studio 100 ligt kunnen ook onze oosterburen binnenkort genieten van “Kaa drei” en “Wichtelmännchen Plop.” Tot zover geen probleem, de Duitsers hebben waarschijnlijk wel wat met de (wan)smaak van Studio 100.

Problematischer zijn de plannen die Studio 100 heeft met de programma’s van EM. Door de overname van het Duitse bedrijf krijgt studio 100 ondermeer de rechten van beroemde series als Maja de Bij, Nils Holgersson en Pippi Langkous in handen. Studio 100 wil deze series enorm gaan pimpen met nieuwe kleuren en nieuwe stemmen. Help! Wat is er mis met de snerpende stem van Paula Majoor als Pippi? En de wat mooie stemmetjes van Tommie en Annika? En die wat vale kleuren dat is toch juist mooi? Geniet hieronder van nog even Pippi in oude stijl, zo lang het nog kan…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YmHiYHEqqMI[/youtube]

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Kabouter Plop goes international

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Gijs van Wiechen

    Shocking!

    Ik ben geen studio 100 fan en was al redelijk geirriteerd door de verrassend onkritische reportage van Netwerk recentelijk die desondanks de hypocrisie en schandalige nepheid van de “Gertje” en de zijnen blootlegt. http://www.netwerk.tv/archief/7132045/3120/Keizer_van_de_kindertelevisie.html

    En nu gaan ze ook nog eens met hun tengels aan onze jeugd zitten.

    Shocking!

Comments are closed.