Ik vertrouw op Fortis…

Toen ik zes maanden geleden naar België emigreerde, besloot ik mijn nieuwe thuisland voor de volle honderd procent te steunen. Ik kocht Fortis-aandelen. Staat leuk op Belgische feestjes, dacht ik bij mezelf.
 
Tot deze week totale paniek uitbrak! De Belgische bankverzekeraar komt miljarden tekort, onder meer door de te dure overname van ons Nederlandse ABN Amro. Het aandeel Fortis stort in. Beleggers eisen dat er koppen rollen. De VRT maant spaarders in dit land tot rust: Ren niet naar de bank om uw geld op te nemen! Anders zijn we nog verder van huis.
 
Als goede Belg doe ik wat mij wordt gevraagd. Helemaal niets. Hevig hopend dat we hier geen Argentijnse toestanden krijgen, leg ik mijn lot in handen van Jean-Paul Votron. De Fortis-topman die voor de ‘geslaagde’ overname van ABN Amro een bonus kreeg van 2,5 miljoen…
 
Uw beleggingsadvies is meer dan welkom: info@levenoppluto.nl

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860