Rock Werchter 2008!

Mijn aller-aller-allereerste keer op Rock Werchter. Daar moet ik dan toch maar iets over vertellen.. Mijn leven is compleet! Ik heb mijn jeugdheld Lenny Kravitz ontmoet. En goed dat hij speelde. Spontaan brak de zon door de zwarte wolken. Lenny rockt de sterren van de hemel. Pure hapiness… Natuurlijk zag ik ook een Belgische topact, als goede Belg die ik ben. Het Vlaamse duo 2 Many DJs, ofwel de broers Stephen en David Dewaele ook wel bekend van de rockband Soulwax. Ze doen het internationaal erg goed. De dj’s mixen stampende hits met beats en Beethoven. Alles door elkaar. Fans go wild! Zelden zo’n hoog springende, knallende menigte meegemaakt. Verder dit jaar op Werchter,veel:    Modder!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860