Terug van weggeweest: Das Pop

Das Pop, het bandje van Bent van Looy, is hard op weg terug naar het concertpodium. Twee jaar zat Bent (31) ondergedoken in Parijs. De Belgische zanger brak met alles uit het verleden, beleefde moeilijke tijden. Maar nu verlangt hij weer naar de tourbus en het succes van weleer. Er komt een nieuw album, vertelt Bent ons: “Rauwer en puurder dan tevoren. Dichter bij de essentie van popmuziek”. Deze zomer is de band uit Gent weer te zien. En dan niet alleen op dorprock in het Vlaamse Gattegem maar ook op het prestigieuze Pukkelpop. Ook werken ze hard aan een nieuwe plaat. Das Pop, wie waren dat ook alweer? Zie hier hun hitje uit 2002 en je denkt vast o, ja die![youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IWlvUg_tcyE[/youtube]Overigens probeerde Das Pop het met dit nummer ook in Duitsland, kijk en luister hier naar ‘Du’.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860