EXIT

Hier is ie dan nog één keer: uw inmiddels ex-premier. Een paar dagen geleden kon Yves Leterme nog lachen voor de BNR-microfoon. Maar maandag nacht stond hij waarschijnlijk met tranen in zijn ogen bij de koning van Belgie. Missie ten einde. Exit Leterme. De premier heeft zijn ontslag ingediend en dat van zijn regering. Dit land verkeert nu definitief in een diepe, diepe crisis…

Daarom zijn wij vandaag allom aanwezig in de media. Lees de onderstaande stukken:

Een reportage uit Brussel-Halle-Vilvoorde in De Pers

Een interview met de Waalse reljournalist Christophe Deborsu op De Nieuwe Reporter

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “EXIT

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Rosa

  Soof en PB, wat maken die landgenoten van jullie er een puinhoop van! Nou ja, de komkommertijd is in ieder geval nog ver te zoeken in Brussel dit jaar. Succes daar en bied Leterme maar een zakdoekje aan de volgende keer dat je hem voor je microfoon krijgt.

 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 pete

  De Hybride!
  Onder een Hybride wordt verstaan een plant of dier van een superkwaliteit, die in de echte natuur niet bestaat.
  Kenmerk is dat die zich niet kan voortplanten, d.w.z. is zelf ónvruchtbaar en komt voort uit de kruising tussen twee ‘inteelt-rassen’.
  Of het wordt niks meer met Belgie, zie bovenstaande, of.. er komt een Superstaat.
  Helaas! die kan dus ook niet voortbestaan!
  Toch houdt het jullie beiden goed aan het werk.

Comments are closed.