Hemiksem wil Yves!

Kregen wij de indruk dat meneer Leterme een politieke prutser is, in het Vlaamse dorp Hemiksem wordt daar toch echt anders over gedacht. Veel mensen willen dat premier Yves Belgie redt van de ondergang. Alsof die man dat het afgelopen jaar niet allang geprobeerd heeft! Luister naar onze reportage op BNR Nieuwsradio:

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20080717_BNR_LetermePART2.mp3]
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Hemiksem wil Yves!

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 david jan

    Vanzelfsprekend, jullie zijn gelinkt. Leuke site overigens.

Comments are closed.