De driekleur

Het was maandag even zoeken naar mensen die op straat openlijk uitkwamen voor hun Belg-zijn. Bijna niemand had zich ter gelegenheid van de landelijke feestdag gehuld in de nationale driekleur. Vorig jaar was heel Brussel nog rood-geel-zwart tijdens een demonstratie voor België. Ook hingen er het afgelopen maanden veel Belgische vlaggen uit de ramen, maar de vlaggen nemen af en daarmee wellicht ook het geloof in België. Gelukkig zijn er nog enkelen die fier voor België staan, zoals deze twee dames:

Foto: Leven op Pluto

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860