Droogbeachen

Stadsstranden hier in het noorden van Europa blijven toch een moeilijk ding, je mag er zelden tot nooit zwemmen en voor je het weet regen je van je lekkere strandstoel af. Aan de Schelde in Antwerpen hebben op dat laatste wat gevonden: een overkapt stadsstrand waar bijna dagelijks een film draait. Wij keken er gisteren naar de film ‘Road to Guantanamo’ terwijl onze tenen zich in het zand groeven. Het was bijna jammer dat het droog bleef…              
De overdekte openluchtbioscoop die onderdeel uitmaakt van 
de Zomer van Antwerpen.   

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860