BNR in de prijzen!

Jawel, wij van Leven op Pluto zijn regelmatig te horen in wat vanaf vandaag het beste radioprogramma van het jaar genoemd mag worden: BNR’s On the Move wint de Marconi Award 2008. Wij feliciteren onze collega’s in Amsterdam en drinken er vandaag een Brussels pintje op. Nooit (van) gehoord? Schande! Luister elke dag van 6 tot 9.30 en 16.00 tot 19.00 uur naar BNR (of luister online).

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “BNR in de prijzen!

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Mark

    Gefeliciteerd met ons!

Comments are closed.