Uit je dak

Vannacht boven op het enorme dak van de Q-parking in Brussel: een show van onze eigen Fedde le Grand uit Utrecht. De dj – doorgebroken met zijn grote hit ‘Put your hands up 4 Detroit’ (2006) – stond te draaien op zijn 31e verjaardag. Gefeliciteerd!

Wij lieten ons verleiden tot dit feestje door de Nederwaalse partyganger, popquiz-vj en dj Maurice Denis. Hij nam ons mee naar de top van Brussel. Génial..

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Uit je dak

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4366 M.M.L.J.Denis aka DJ/VJ Draak

    En natuurlijk niet te vergeten het vrolijke canadese duo Chromeo, het was hier en daar een lastig publiek om in beweging te krijgen en te houden, maar ik heb mij kostelijk vermaakt.
    Binnenkort Bruxelles Underground?!

Comments are closed.