Oui!

De Waalse socialistenleider Elio di RupoEindelijk goed nieuws in de Belgische politiek. De franstaligen hebben ‘oui’ gezegd tegen nieuwe onderhandelingen. Waar de Vlamingen en de Walen het nu over gaan hebben, blijft helaas vaag. Of die omstreden staatshervormingen – die het land al ruim een jaar lamleggen – toch bespreekbaar worden, geen idee!

We praten weer met elkaar in dit land, dat is het belangrijkste. En dat leidt hier tot tijdelijke euforie. Succes jongens.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “Oui!

  1. Gijs van Wiechen

    Jullie zijn behoorlijk aan het verbelsen, als ook jullie al zo euforisch worden dat mensen uberhaupt met elkaar rond de tafel willen zitten. Dat behoort toch vanzelfsprekend te zijn? tenzij de ene partij de FARC heet en de andere de regering….maar deze mensen hebben ten minste geweren, gijzelaars en coke. Als het conflict Georgie-Rusland makkelijker lijkt op te lossen dan het belgische, moet ik toch concluderen dar ik blij ben dat ik er weg ben. Belgie, het meest decadente en puberale land ter wereld ;o).

Comments are closed.