Bejaarden slachtoffer van Plopsaterreur

Het kan niet op, onze kinderen worden al massaal bevlekt door de kanonnen van K3 en alsof dat niet erg genoeg is, heeft Studio 100 zijn pijlen nu gericht op de zeventigplusser. Bejaarden mogen tegenwoordig gratis de Plopsaland-pretparken in. Krijgen we dan ook speciale bejaardenatracties als de rollatorachtbaan van Kabouter Plop en kantklossen met Kabouter Kwebbel? Het lijkt er niet op want uit berichten van het bedrijf zelf worden de bejaarden alleen maar gebruikt om vooral hun (klein)kinderen het park in te krijgen. Arme oudjes, die kleinkinderen zijn vaak al zo druk en nu krijgen ze er ook nog een flinke portie wilde kinderhouse bij.

Wij van Leven op Pluto vragen ons af of de kredietcrisis ook op de Plopsabeurs heeft toegeslagen. Ze zijn namelijk een nieuw pretpark aan bouwen. Want ja lieve Nederlanders na de liedjes van K3 en TV-series als Samson, Kabouter Plop en Mega Mindy opent het miljardenbedrijf volgend jaar ook een pretpark in het Nederlandse Coevoorden.

Dus hou je vast, ook kindertjes in het noorden zullen hun grootouders aan hun kop gaan zeuren of ze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsjeblief toch naar Plopsaland mogen. Luierdeluierdelui ik word hier zo moe van. Wie nog geen idee heeft over de kwaliteit van Studio 100, Kabouter Plop en Plopsaland kijk hier:

[youtube]http://nl.youtube.com/watch?v=6U_kfuvnMeg[/youtube]

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Bejaarden slachtoffer van Plopsaterreur

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Pete

  Plopsaland…55 jaar geleden..
  Het is niet zo onlogisch om de 60 en 70 plussers naar Adinkerke uit te nodigen voor een ‘bejaardendag’. In 1954 stichtte Alberiqe Florizoone daar op diezelfde plaats in Adinkerke een ‘sprookjespark’, naast zijn toen reeds bestaande Melipark, een soort copie van Avifauna in Nederland.
  Dat Nederlandse sprookjespark was eerder in Nederland failliet gegaan en de Honingmagnaat Florizoone haalde alles naar West-vlaanderen, zette daar (uit Nederland afkomstige) ‘Dansende Muzikale fonteinen’ en een Frans treintje en een draaimolentje erbij en roodkapje en Hans en Grietje tierden er welig.
  En natuurlijk een gigantisch frittenkot!

  nu komt het…Al die bejaarden van vorige week hebben als kleinjes toen, een halve eeuw geleden op deze historische grond rond gelopen en er nu weer dezelfde ‘pretpark’ beleving gehad…
  En Coevorden..? Wie exporteert Wat naar Waar?
  Er is weinig nieuws onder de…plop..plop..Zon!

Comments are closed.