De Nacht van Fortis

Na een lange avond wachten en liters spa en sap kwamen Yves Leterme, Didier Reynders en Wouter Bos met hun plan om de Belgische bank Fortis te redden. Sophie sprak met Wouter Bos, Nout Wellink en Fortistopman Dierckx. Zelfs Pieter-Bas maakte zijn debuut als financieel correspondent. Het moet niet veel gekker worden.

Buiten deze radiobijdrages vroegen we Bos ook even hoe de onderhandelingen met de Belgen waren verlopen. ‘Zoals bij iedere onderhandeling was het niet makkelijk,’ zei de minister met grote ogen. Toen wij hem vroegen of er grote meningsverschillen waren, viel er een bedachtzame stilte, ‘Misschien is het beter hier maar niks over te zeggen.’

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860