De Nacht van Dexia

Na een weekend lang onderhandelen met de Nederlanders en de Luxemburgers moesten Leterme en Reynders gisteren meteen door om de grootste bank van het land te redden. Want ook de rekening van Dexia kon wel een impuls gebruiken. dinsdagochtend maakte de regeringen bekend dat ze 6,4 miljard in het concern steken en dat de Frankrijk er een slordige 3 miljard bovenop doet.

Ondertussen dansen ze bij ABN-Amro op de bureaus nu ‘die Belgen’ vertrekken. Dagblad De Pers sprak met verschillende werknemers van de bank die zich beklaagden over het hierarchisch denken van onze zuiderburen en het feit dat ze gemaakte afspraken makkelijk terugdraaien. Lees het artikel hier.

Bij Leven op Pluto was het eigenlijk vooral de Nacht van Batist. Sophie is voor het eerst tante geworden van de kersverse zoon van Axel en Aurelia. Gefeliciteerd!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860