Jaap verovert Antwerpen

Jaap van Zweden is na Dallas en Hilversum sinds dit seizoen ook chefdirigent van het Koninklijke Antwerpse orkest De Filharmonie. Dinsdag werd de maestro feestelijk onthaald op het stadhuis van de Belgische havenstad. Leven op Pluto was erbij en maakte voor het radio 4 programma Viertakt een reportage.

Vrijdagavond het eerste officiele concert met zijn nieuwe chef. Waarom Jaap naar Antwerpen kwam en waarom de Filharmonie de Amsterdammer wilde? Hieronder de Antwoorden:

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20081003_NPSR4_JaapvanZweden_chef_deFiharmonie.mp3]
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860