Mister World is een Belg!

Behalve banken die dreigen om te vallen, stakingen en een regeringscrisis komt er gelukkig ook goed nieuws uit Belgie. Zondag won de 19-jarige Jochen Vertessen uit het Limburgse Houthallen de Mister World verkiezing in Peru.

Sophie is niet echt onder de indruk van deze ‘pukkelige’ student, maar oordeel vooral zelf en kijk hier voor Jochen met wat minder kleren aan.

Wij hadden (ook) nog nooit gehoord van een misterverkiezing. Het is wel typisch Belgisch om de meer kolderieke variant van grote wedstrijden wel te winnen en op het echte toneel niet veel te presteren, zo werden de Rode Duivels in 2007 nog wereldkampioen moddervoetbal! Wat is het toch heerlijk om hier te wonen…

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860