Verhuisd !!

Verhuizen is één van de meest heftige dingen in je leven. Het levert een dramatische hoeveelheid rotzooi op, gekloofde vingers van eindeloze kartonnen dozen, dagenlange spierpijn. Het afscheid van je vrienden doet pijn. Amsterdam verlaten… met een dikke, vette brok in je keel. Waarom wilde ik dit ook al weer zo graag?  

Een originele onderneming is dit trouwens niet. Nederlanders verhuizen massaal naar België, lazen we deze week in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws. Het aantal Nederlanders dat hier woont is in 15 jaar tijd verdubbeld. 111.000 landgenoten lopen hier rond!

Twee daarvan wonen in een appartement op twee hoog, in een kleine straat in de Brusselse wijk Sint-Joost-Ten-Noode. Dit is het uitzicht: 

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “Verhuisd !!

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Stefan de Vries

  GEFELICITEERD JONGENS. EEN UITSTEKENDE KEUS OM DIE STIJLLOZE POLDER DE RUG TOE TE KEREN.

 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Pete

  Lieve vrienden
  Dit uitzicht is ongeveer hetzelfde als vanuit het raam van mijn favoriete hotel aan de Rue Jean Stas achter de Avenue Louise!
  Dus..troost je het is best heel leuk..!
  Proficiat! het zal prachtig worden..
  vele groeten,
  Pete

Comments are closed.