Wij hadden ook een Fortis-feestje

Twee nieuwe bank-relletjes in Belgie. De verzekeringstak van de ex-Belgische bankverzekeraar Fortis nam het er dit weekend van. Medewerkers goten zich vol met dure drank en zetten het op een smullen in een drie sterren restaurant in Monaco. In diezelfde stad bleek ook Dexia een bachanaal aan te richten. Ongepast in deze tijden van crisis, vindt onze premier Yves Leterme. Wij besluiten onze resterende Fortis-aandelen op de markt te smijten en vieren van de opbrengst ons eigen Fortis-feestje: een paar literflessen Jupiler a twee aandelen, een brood: een aandeel, een pot pindakaas: een aandeel.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860