De terugkeer van Verhofstadt

Eindelijk! Guy Verhofstadt snakt naar zijn blijde rentree, lezen we dit weekend in de Vlaamse krant De Morgen. Volgens ingewijden staat de oud-premier van Belgie te trappelen van ongeduld op zijn Toscaanse heuvel. De liberaal vertrok afgelopen voorjaar op sabbatical, waarna de Brusselse wetstraat veranderde in een slagveld. Komt Verhofstadt dan toch terug om Belgie te redden?

Verhofstadt mengt zich weer in de partijpolitiek, melden liberale bronnen in De Morgen: begrotingsbesprekingen, VLD-fractiedagen. Guy heeft jeuk! De vraag is alleen: wanneer? En vooral: hoe? Verhofstadt wacht zijn moment af. De val van de regering Leterme, de regionale verkiezingen van komend jaar.. Maar een terugkeer is niet zonder risico. Als hij faalt, kan hij zijn reputatie als groot leider van Belgie verliezen.

Van Leven op Pluto mag Verhofstadt terugkomen en proberen een einde te maken aan de chaos in de Belgische politiek. Guy, we snakken naar je!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860