Samenzang ter rechterzijde

Wat hebben rechtse Belgen toch met het antisemitisme? Niet alleen bij het Vlaams Belang maken politici soms een bruinhemderige schuiver ook bij het Waalse Front National kunnen ze er wat van. Woensdag lekte dit filmpje uit waarop de blinde FN senator Delacroix een Nazi-liedje zingt, samen met zijn Vlaams Belanger Luc Van Keerbergen. Ze kennen het nummer blijkbaar goed want het komt eruit alsof het de gewoonste zaak van de wereld is:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5XJUAOG25Xg[/youtube]

Na het zingen van dit liedje was het snel gedaan met de pret: Delacroix moest aftreden als voorzitter van FN en Van Keerbergen werd het Vlaams Belang uitgezet.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860