Treuren om Fortis

Het was een treurige en regenachtige dag. Ik voegde mij dinsdagmiddag tussen boze en teleurgestelde aandeelhouders van Fortis bij de Rechtbank van Koophandel in Brussel. Zij verloren een kort geding: de verkoop van het Belgische Fortis aan BNP Paribas wordt niet teruggedraaid. Hun Fortis-aandelen blijven waardeloos.  

Eén van de gedupeerden die ik sprak heeft gelukkig genoeg geld over om te eten én op vakantie te gaan. Klik hieronder en luister:

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20081118_BNR_Fortiszaak2.mp3]
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860