Communistisch feest in Brussel

Een opperbeste stemming donderdagavond in het Brusselse café Dolle Mol. Eerder blogten wij al over dit communistische bolwerk toen de Dolle Mol ervan werd verdacht onderdak te verlenen aan linkse terroristen. Maar deze nacht herleven oude tijden. Het Oost-Duitse volkslied schalt door het rokerige, rode hol. Mannen met baarden vieren de wederopstanding van het marxisme, wijzend naar een bijna antieke poster aan de muur:

“Le parti communiste lutte pour la nationalisation des banques, des mines et de l’électricité”

Een kameraad achter de bar lacht breed. “Ons programma is na 60 jaar eindelijk in werking getreden!”

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860