Rommeldebommel

De afgelopen dagen waren wij bijna vergeten dat we ook nog een blog hadden! Om jullie trouwe bezoekers niet teleur te stellen hier twee van Pieter-Bas’ bijdrages op BNR Nieuwsradio deze week. Hier ‘Premier gezocht’ van maandag

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20081222_BNR_premiergezocht.mp3]

en hier meer ‘politiek antiek’ van dinsdag:

[audio:http://www.levenoppluto.nl/audio/20081223 BNR definitef Ontslag Leterme.mp3]

Naast BNR werd Pieter-Bas ook overvallen door de Vlaamse media, hij was op FM Brussel en op de Vrt televisie waar Linda De Win (de Belgische Ferry Mingelen) hem overviel. Hun vragen: ‘hoe kijkt een Nederlandse journalist aan tegen de crisis?’ en: ‘Vinden jullie het al een bananenrepubliek?’ Mijn antwoord: ‘Nog niet maar het begint er wel op te lijken. Want als de politiek zich met de rechtsgang gaat bemoeien hebben we de eerste voorwaarde al te pakken!’

Goed, inmiddels speelt de crisis zich vooral af in dit gebouw waar het een komen en gaan is van adviseurs, allen op zoek naar een nieuwe regering en bovenal iemand die premier wil worden.

foto: Maarten van Haaff

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860