Belgian Waffles, nu ook in Australie

Belgie is het centrum van de wereld. Al het goede komt uit Belgie. Dat ontdekte ik maar weer eens tijdens mijn reis, de afgelopen maand door Australie. Ook Ozzies zijn dol op Belgische wafels. Ik vond een ‘Belgian Waffle Shop’ in Katoomba, Blue Mountains, New South Wales, Australia!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “Belgian Waffles, nu ook in Australie

  1. Mike

    Als mensen nu ook nog eens gaan beseffen dat het beste bier ook uit België komt, dan zitten we gebeiteld ;-)
    Maar dat zal wel van onszelf moeten komen, kwaliteit komt blijkbaar niet zomaar bovendrijven…

  2. Sophie

    Ook Belgisch bier is in Australie volop te krijgen, het wordt beschouwd als delicatesse en is onbetaalbaar – nou ja, 8 euro is toch een mooie prijs voor een Orval. Ook heb ik twee Stella’s gedronken, maar daar zat een gek Australisch smaakje aan.

    Anyway, ik ben weer terug in het enige echte land der wafels en bieren!

Comments are closed.