Bij de Franse kapper

De dialoog tussen Vlamingen en Walen is morsdood. Vlaams minister-president Kris Peeters trekt de stekker uit het overleg, want hij is boos op Didier Reynders. De voorzitter van de franstalige liberalen gelooft niet meer in een akkoord over staatshervorming vóór de regionale verkiezingen in juni. Belgische politiek: om doodmoe van te worden!

FredTerwijl Walen en Vlamingen elkaar de hersens inslaan, gaan Nederlanders en Fransen steeds beter door een deur. Wij lieten ons deze week verwennen in de fantastische kapsalon van Fransman Fred: swingende soul in een sixties-interieur. Fred moet erg lachen om die ruziende Belgen. Hij is dol op frieten maar van dit land begrijpt hij niets.

Knip knip, cut me!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860