100% Brussel!

Vrijdag viel hij bij ons in de bus en dus ligt hij, naar het schijnt, ook in de winkel. De nieuwe 100% Brussel die ik deze zomer geheel herzag! Ik reed en liep door de stad en ging op zoek naar leuke plekken ter lering en vermaak. Het resultaat: zes wandelingen door de zinderende hoofdstad van onze zuiderburen.

Wie van dit tekstje niets begrijpt kan hem ook kopen als 100% Brussels, de Engelstalige versie. Kijkt voordat je hem koopt wel even op de binnenflap of u wel de versie van Leven op Pluto heeft. Wilt u zeker weten dat u de goede heeft bestel dan hier.

UPDATE: beluister hier bij FM Brussel een interview over de gids

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

5 thoughts on “100% Brussel!

  1. admin

    He Gans, de geest van Taunya waart zeker nog door deze gids heen… Maar een ghostwriter heeft deze gids niet…

  2. marc

    Gisteren gekocht en meteen ook gebruikt. Het was wel even zoeken naar een nederlandstalige versie. Die hadden ze wel, maar niet in de rekken (dat heb je dus in een toeristenstad als Brugge).

    Anyway, ik zal nog enkele keren terug moeten. Brussel is niet in 1 middag te vatten.

    + Het Caudenbergmuseum is terug open (sinds 5 maart pas). Voer voor een volgende update?

Comments are closed.