Weer een werkloze rijker

Staat onze Bourgondier Laurent hier straks escargots te verkopen?Slecht nieuws voor prins Laurent van Belgie. De jongste zoon van de koning dreigt zijn zakgeld (272.682,88 euro per jaar) te verliezen. Alleen de troonopvolger en de koningin-weduwe hebben recht op de zogeheten koninklijke dotaties, meldt een speciaal ingestelde werkgroep aan De Morgen. Laurent moet straks dus zijn eigen centjes verdienen. Daarom hier wat tips voor onze werkloze prins:

Ga naar Afghanistan. Zeer goed voor het imago: de Britse prins Harry werd er een echte held. Ook kunnen de Belgische troepen Laurent wat discipline bijbrengen. En zijn helikopterbrevet kan goed van pas komen! Daarna: aan de slag als dierenverzorger in de Antwerpse ZOO. Prins Laurent houdt veel van dieren en in Antwerpen kan hij zijn Nederlands bijspijkeren. Voor de beste banen in Belgie is tweetaligheid immers een vereiste. Vervolgens mag hij Nederlandse taallessen komen geven bij ons in het Brusselse Sint-Joost-Ten-Noode. En dan… iets met watermanagement? De prins schijnt goede contacten te hebben bij de Marine…

Heeft u een baan voor Laurent? Laat het ons weten.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

One thought on “Weer een werkloze rijker

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Mike

    Het nieuws van deze morgen is alweer ontkend door mijn burgemeester A. De Decker, ook voorzitter van de werkgroep koninklijke dotaties.

Comments are closed.