Vide Verdoemme!

Verkrotting langs de KoningsstraatVan ruimtegebrek hebben ze in Brussel nog nooit gehoord. Vandaag komen we erachter dat zo’n beetje de halve Koningsstraat leeg staat! Ingeslagen ruiten en gesloten rolluiken sieren het straatbeeld. Statige panden wachten op betere tijden of op een snelle sloop. Dit lijken de jaren tachtig wel. Oké, het is crisis.

Volgens de Brusselse Raad voor het Leefmilieu BRAL staan er in deze stad 15.000 tot 30.000 woningen leeg. En dan hebben we het nog niet eens over kantoren. Bestuurders laten de hoofdstad verkrotten. Hoog tijd voor actie, vinden ze bij BRAL: Vide Verdoemme!

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860