Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “Hoe Jezus in Vlaanderen aan het kruis stierf…

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Drs. Johan Arendt Happolati

  Vrouwe Sophie,
  Heer Pieter-Bas,
  Kende ik U beiden niet als zijnde bloedeerlijke en bijgevolg uiterst betrouwbare sujetten, ik verdacht U ervan deze foto te hebben ‘gecomponeerd’, gephotoshopt, als het ware. Nee, dit is pure godslastering en diegene die dat bord daar heeft nedergezet zal voor immer branden in het diepste van de hel. Dat is een feit dat zeker is.
  Tenzij het hier een onoplettendheid betreft natuurlijk. Ja, dat kan ook. In dit geval weze God zijn of haar ziel genadig.
  Een groet,
  De Drs.
  P.S. België is een surrealistisch land.

 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 admin

  Geachte ‘andere’ Drs., een dergelijk beeld photoshoppen kunnen wij (helaas) niet. Het was vlak voor het dorp Brakel van de Belgische wielerheld Van Petegem dat wij deze scene tegenkwamen. Onoplettendheid, zwarte katholieke humor, surrealisme of puur atheïsme? Wie zal het zeggen… Wij vinden het nu al onze foto van het jaar. Gegroet twee liefhebbers De Drs.P

Comments are closed.