Belgisch Bratislava

Het paasweekend brachten wij door in Wenen, Keulen en Bratislava. In de Oostenrijkse hoofdstad was geen spoortje België te bekennen, maar toen we de grens met Slowakije overstaken leek het even alsof we thuis waren. In een winkelstraat vonden we het volledig Belgische cafe De Zwaan. Binnen een vlag, pintjes en aan de muur foto’s van het koningshuis. Iets later stuitten we op een aankondiging voor een concert van Zita Swoon…

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

2 thoughts on “Belgisch Bratislava

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 pete

  Beste Sophie en Pieter Bas,

  Als ik jullie zo op het bankje zie zitten naast de poster van Zita Swoon, komt mij een West-vlaamse welkomstgroet uit oude tijden boven:
  Gieder ziet er goed uut, Ge zie Vervet!…
  Met jaloerse groeten,
  Pete

 2. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/formatting.php on line 4371 Drs. Johan Arendt Happolati

  Vrouwe Sophie,
  Heer Pieter-Bas,
  En ja, ook Heer Pete…
  Op Rhodos heb ik het ook al mogen meemaken. Een mens dwaalt door en verdwaalt in de steegjes van een of andere oude stad en plots is daar een Belgisch café. Je wordt weggebliksemd in tijd en ruimte en komt na enkele consumpties verdwaasd terug buiten.
  De wereld hangt van rare sentimenten aan malkaar.
  Met vriendelijke groeten,
  De Drs.

Comments are closed.