Café de Buren Aflevering 1: Identiteit

Identiteit volgens tekenaar KIMVlamingen houden van lekker eten, zijn volgzaam en praten onverstaanbaar zacht. Nederlanders zijn extreem zuinig, schreeuwen hard en zijn arrogant. Zomaar wat vooroordelen die Nederlanders en Vlamingen over elkaar kunnen hebben.

In Café De Buren onderzoeken Karin van den Boogaert en Tine van den Brande die vooroordelen met interessante Nederlandse en Vlaamse gasten. Aan de wieg en in de redactie van dit programma uw eigen man op Pluto: Pieter-Bas.

De eerste aflevering gaat over de al dan niet bestaande Vlaamse en Nederlandse identiteit. Te gast zijn Herman Vuijsje en Annick Schramme. Bekijk de uitzending hier op YouTube of op de site van de Wereldomroep in betere kwaliteit. [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MWyYWOQNfhU[/youtube]

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860