Rutte doet het met koekjes

Niemand had meer verwacht dat Mark Rutte lijstrekker zou worden van de VVD. Toch werd hij het. Behalve de kwestie Hirsi Ali waren er op het congres een week geleden ook andere tekenen dat het campagneteam van Rutte goed bezig was. In Noordwijkerhout was het vooral Rutte die je overal zag. Er waren Rutte koekjes, Rutte flyers en bordjes met de tekst ‘Rutte Mark My Words.’
Het campagneteam van Verdonk had behalve een spandoek en oranje polo’s met de tekst ‘Vierkant achter Rita’ alleen een overduidelijk geretoucheerde ansichtkaart. Een beetje mager. Kay van de Linde had alles gezet op veel aandacht in de landelijke media. Rita was onafgebroken op TV. Op zichzelf knap van het team-Verdonk maar ze waren blijkbaar helemaal vergeten dat alleen de leden van de VVD mochten stemmen. Rutte en de zijnen reisden met een schaal koekjes langs de afdelingen. Heel slim die methode : eerst het persoonlijke contact met kiezer en ondertussen durven denken dat die media aandacht pas van latere zorg is. Voor de VVD valt te hopen dat Rita nu niet solo gaat want een samenvoeging van de twee campagneteams zou wel eens voor een mooi resultaat kunnen zorgen.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860