De Kieskaravaan

De Kieskaravaan was een multi-mediaal project aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen 2006. Michiel Hulshof en Pieter-Bas van Wiechen bezochten in drie weken 13 Nederlandse gemeenten en deden darvan verslag op een weblog op www.vn.nl en artikelen in Vrij Nederland. Het vermoeden van Michiel en Pieter-Bas was dat de lokale partijen samen voor het eerst de meeste zetels zouden halen halen kwam uit.

Op dit moment (november 2010) diepen we onze weblog op uit de archieven en zullen we hem hier weer publiceren. Work in progress dus. Hieronder alvast een paar blogjes uit Ommen en Capelle aan den IJssel.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860