Stromae waarschuwt België

De inmiddels wereldberoemde Belgo-Rwandese artiest Paul van Haver, alias Stromae, wilde ook wel wat kwijt over de toestanden in zijn land. Bij deze:

“België heeft geen genocide gehad. Gelukkig. Maar de Belgen zitten met de handen in het haar dankzij dezelfde soort stommiteiten! Bullshit, domheid. Om onze taal.”

“Ik denk dat de politiek dichterbij de mensen moet staan, in plaats van eigenbelang na te streven. Het gaat om menselijke problemen.”

Geen idee wie deze (ook in Vlaanderen) razend populaire muzikant is? Kijk hieronder naar zijn megahit ‘Alors on Danse’. Alors on forme ?

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /data/www/levenoppluto.nl/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 860

3 thoughts on “Stromae waarschuwt België

  1. Mike

    Wil hij dan ‘en passant’ ook doelen op het feit dat België zijn eigen Radio Milles Collines heeft?

  2. Steven

    Inderdaad, taal is voor Stromae een mineur probleem. Hij kan ongeveer evenveel zinnen in het Nederlands als de paus. Als modelbelg en uit respect voor zijn medelandgenoten is hij dan ook perfect drietalig : Frans, Frans of Frans. We wachten vol spanning op zijn tweede wereldhit.

Comments are closed.